Hemijska pumpa od nehrdjajuceg celika

Hemijska pumpa od nehrdjajuceg celika

Pravimo vrste hemijskih centrifugalnih pumpi od nehranjivog čelika. Standardno napravljeno i prilagođeno napravljeno. 1. Pregled hemijske centrifugalne pumpe od nerdjajućeg čelika: hemijska IH hemijska pumpa je jednostani usisna centrifugalna pumpa. Njegova oznaka ocijenjena točka performansi i...

Detalji o proizvodu

Pravimo vrste hemijskih centrifugalnih pumpi od nehranjivog čelika. Standardno napravljeno i prilagođeno napravljeno.


1. Pregled hemijske centrifugalne pumpe od nehrdjajućeg čelika:

Hemijska IH hemijska pumpa od nehranljivog čelika je jednostani usisna centrifugalna pumpa. Njegova oznaka ocijenjena tačka i veličina performansi su ekvivalentni međunarodnom standardu iso2858-1975 (E). To je proizvod za uštedu energije koji zamjenjuje pumpu otpornu na koroziju tipa F. Pogodan je za hemijsko, naftno, metalurgiju, elektranu, hranu, farmaceutska, sintetička vlakna i druga odjeljenja za transport korozivnih medija ili fizičkih tekućina s temperaturom između - 20 °C i 105 °C Hemijska svojstva su slična onoj vode.

 

2. Raspon performansi IH hemijske centrifugalne pumpe (prema tački dizajna):

 

Protok Q: 6.3 ~ 400 m3 / h

Glava H: 5 ~ 132 m

Maksimalni radni projektni pritisak pumpe je 1,6 MPa.

 

Temperatura prenošajućeg medija IH hemijske pumpe je - 20 °C~ 105 °C. Ako je potrebno, usvoji se uređaj za hlađenje dvostrukog lica, a temperatura prenošenog medija je 20 °C~ + 280 °C. Pogodan je za hemijsku, naftnu, metalurgiju, električnu energiju, obradu papira, hranu, farmaceutsku, zaštitu okoliša, obradu otpadnih voda i industriju sintetičkih vlakana itd. koristi se za transport svih vrsta korozivne ili nezagađive vode poput medija.

 

3. Raspon performansi IH hemijske centrifugalne pumpe:

 

Protok Q: 6.3 ~ 400m3 / h, glava H: 5 ~ 132M

 

Brzina n: 2900, 1450r / min, snaga pojasa: 0.55 ~ 110KW

 

Promjer dovoda: 50 ~ 200mm, maksimalni radni pritisak: 1.6Mpa

 

IH serije pumpe imaju 29 osnovnih tipova, među kojima 22 pumpe dvostruke brzine (2900 i 1450r / min) dostižu 112 specifikacija nakon rezanja promjera impelera a i B tipova.


4. Struktura pumpe:

 

Hemijska IH pumpa od nehranjivog čelika je serija proizvoda zajednički dizajniranih po ISO međunarodnim standardima u nacionalnoj industriji pumpi. Uglavnom se sačinjava od tijela pumpe, linije prijenosa oštrice, brtljavnog prstena, impelernog oraha, pokrivača pumpe, dijelova za brtljenje, srednje podrške, otvora, dijelova ovjesa itd. Uglavnom komponente su napravljene od nerdjajucih celika.

 

5. Strukturne osobine pumpe:

 

Pokrivač pumpe je fiksiran na srednjem zagradu kroz zaustavljanje, a zatim se pokrivač pumpe steže u sredini kroz vezu između tijela pumpe i zaustavljanja srednjeg zagrada. Tijelo pumpe je aksialno usisavanje, radijalno pražnjenje, tip podrške stopala, koji se može direktno popraviti na bazi. Komponente ovjesa su fiksne na srednjoj zagradi kroz zaustavljanje, a na bazi podržane zagradom ovjesa. Radi pogodnosti rastavljanja, produžena spojnica je dizajnirana tako da se ulazne i izlazne spojne cijevi, tijelo pumpe i motor ne mogu rastaviti tijekom održavanja. Samo uklonite srednji spojni dio spojnice, a dijelovi rotora se mogu ukloniti radi održavanja. Ovo je struktura koja se obično koristi u svijetu.

 

6. Smjer rotacije pumpe:

 

Pumpa se direktno vozi motorom kroz produženu spojku. Gledano sa motornog kraja, okreće se u liku na satu.

 

7. Tip brljuna otvora pumpe:

 

Pečat za pakiranje: navlaka pumpe je opremljena kutijom za punjenje, koja usvaja meke pečate za pakiranje. Kutija za punjenje može se napuniti vodom s određenim pritiskom za hlađenje pečata, podmazivanje i čišćenje.

 

Mehanički pečat: postoje dvije vrste jednostrukog krajnog lica mehaničkog pečata i dvostrukog kraja lica mehaničkog pečata. Određeni pritisak vode se ubrizgava u tuljnu šupljinu kako bi se oprale površine trenja na oba kraja i istovremeno ih ohladile.

 

Za pumpu se usvaja pečat pakovanja ili mehanički pečat, koji korisnici mogu primijeniti prema njihovim potrebama. U isto vrijeme, dozvoljeno je usvojiti tip pečata otvora pogodan za veličinu šupljine pečata i druge strukture navedene u ISO3069, kao što su mehanički pečat s mlijehom i sekundarnim impeler pečatom itd.


8. Uslovi rada

 

Protok Q: 6.3-400m3/h revolucije n: 2900-1450r / min kalibar DN: 50-200mm

 

Glava H: 5-125m snaga podudaranja: 0.55-90kw radni pritisak P: 1.6Mpa

 

Model značenje

 

Na primjer: ih50-32-160

 

IH - međunarodna standardna jednokratna usisna hemijska centrifugalna pumpa

 

50 - usisni promjer (mm)

 

32 - promjer pražnjenje (mm)

 

160 - impeler nominalni promjer (mm)

 

Promjer iscjedka (mm)

 

160 - impeler nominalni promjer (mm)
Hoćete li da na veliko isporučite prilagođenu hemijsku pumpu od nehranjivog čelika od jednog od vodećih proizvođača i dobavljača Pumpe? Onda možete odmah da kontaktirate našu fabriku.
Hot Tags: od nehranjivog čelika kemijska pumpa dobavljači, proizvođači, tvornica, na veliko, prilagođeni

Upit

You Might Also Like