Petrohemijska pumpa

Petrohemijska pumpa

SZA / SZE tip Petrokemijska procesna pumpa.

Detalji o proizvodu

Petrohemijske procesne pumpe tipa SZA / SZE su centrifugalna pumpa horizontalnog tipa, jednostepena, jednostruka usisavanje i konzola tipa. Dizajnirana je kao standard API610, tipa OH1 / OH2. Ova serija pumpi dizajnirana je strogo u skladu sa standardom u smislu podrška pumpi, raspored ležaja, rezervno sučelje, hlađenje i pranje, struktura šupljina itd. Planirajte razumno, poboljšajte univerzalnost komponenti, smanjite vrijeme i broj održavanja ili vrste rezervnih dijelova, temperaturu rezerve, vibracije, sučelje za ispitivanje pritiska, poboljšajte razinu inteligentno nadgledanje pumpe i poboljšanje koeficijenta pouzdanosti opreme. Ova serija pumpi ima dobru hidrauličku snagu, sveobuhvatan spektar, visoku efikasnost i anti-kavitaciju. S obzirom na veliki broj eksperimentalnih podataka u kombinaciji sa softverom za hidrauličku analizu, njegove hidrauličke performanse dostižu trenutno međunarodne napredni nivo.U skladu s različitim radnim uslovima, OH serija pumpa je opremljena mnogim vrstama struk Tako da najbolja konfiguracija bude postignuta u svim radnim uslovima. Pumpe sa različitim konfiguracijama imaju API standardne veličine komore za brtve, možete postaviti različite oblike kombinacija brtvi.

Parametri:

Standardno: API610
Kapacitet: 2,5 ~ 2600 m3 / h
Glava: ~ 300m
Pritisak: 5.0MPa
Temperatura: -80 ~ 450ºC
Primjena: Crpka serije pogodna je za transport čistih ili nehrđajućih ili korozivnih materijala koji sadrže čestice, kao i zapaljive i eksplozivne medije. Široko se koristi u petrohemijskoj, hemijskoj industriji uglja, postrojenjima za rafiniranje nafte, različitim vrstama elektrana i različitim postrojenjima za prečišćavanje vode.

Dijagram preseka:

1.Kod tijela, rotora postavljeni su brtveni prstenovi u strogom skladu s API610 specificiranom tvrdoćom i zrakom, kako bi se osigurala efikasnost i stabilnost, poboljšao radni vijek i smanjila zamjena rezervnih dijelova
2.Center podrška za širok raspon temperatura, 5.0MPa dizajnerski pritisak. Volutna struktura, dvostruka volutna struktura prihvaćena je kada je ispust veća od 80 mm, samo-uravnotežena radijalna sila smanjuje odstupanje rotora.
Standardna veličina komore za brtvljenje 3.API682 i različiti oblici brtvila mogu se konfigurirati u skladu s potrebama korisnika.
4.Interfekti za mjerenje temperature ležaja, mjerenje temperature komore za ulje i mjerenje vibracija ležajeva rezervirani su za nadzor korisnika.
5.API610 standardna konfiguracija ležaja. Instalacija s leđima na leđa para kutnih kugličnih ležajeva ili para konusnih valjkastih ležajeva i cilindričnog valjkastog ležaja noseća radijalna sila i aksijalna sila.
6.Može se odabrati pločica otporna na prašinu ili mehanička uljna brtva. Može učinkovito spriječiti ulazak prašine u kutiju da ošteti ležaj, a također spriječi istjecanje ulja za podmazivanje i na taj način poboljšati vijek trajanja ležaja.
7. Pomoćna podrška za stopala --- takođe može otkazati podršku.
8. Podmazivanje prskanjem uljem čini podmazivanje ležaja ujednačenijim i pouzdanim; rashladne peraje postavljene su izvan kutije kako bi se proširilo područje zračenja topline i smanjila temperatura ležaja.
9. Konstrukcijski pritisak poklopca pumpe jednak je tijelu pumpe, a čvrstoća i krutost poklopca crpke strogo se izračunavaju. Rezervisana komora za hlađenje (očuvanje toplote) omogućava da se pumpa i brtva primene na šire polje.
10.Odličan hidraulički model čini pumpu stabilnom, efikasnom i visokom protiv kavitacijom. Izbalansirana struktura otvora uravnotežuje aksijalnu silu; struktura matice rotora osigurava zaključavanje.


Hoćete li veletrgovački petrokemijsku pumpu prodavati na veliko od jednog od vodećih proizvođača i dobavljača pumpi? Tada možete odmah uspostaviti kontakt sa našom fabrikom.
Hot Tags: dobavljači petrokemijskih pumpi, proizvođači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni

Upit

You Might Also Like