BMA vrsta Petrohemijska procesna pumpa

BMA vrsta Petrohemijska procesna pumpa

BMA tip petrokemijska procesna pumpa Opis proizvoda: BMA tip petrohemijska procesna pumpa je dvostrana potporna centrifugalna pumpa horizontalnog tipa, višestepena, dvostepena dvostruka ili jednostruka usisavanje, uzdužno podijeljena. Dizajnirana je u skladu sa standardom API610, BB3 tip.

Detalji o proizvodu

BMA vrsta Petrohemijska procesna pumpa


Opis tipa proizvoda:

Petrokemijska procesna pumpa tipa BMA je dvostrana potporna centrifugalna pumpa horizontalnog tipa, višestepena, dvostepena usisavanje u prvom stupnju ili jednostruka usisavanje, uzdužno podijeljena. Dizajnirana je u skladu sa standardom API610, tipa BB3. aksijalna sila, koja smanjuje brzinu otkaza mehanizma ravnoteže. Njegov ulaz i odvod nalaze se na dnu, tako da se ova pumpa može održavati bez pomeranja cevi tokom održavanja i popravka.

Parametri:

Standardno: API610
Kapacitet: 20 ~ 2500 m3 / h
Glava: 70 ~ 1200m
Pritisak: 15MPa
Temperatura: -40 ~ 200ºC
Primjena: ova serija pumpi pogodna je za transport neutralne ili korozivne, čiste tečnosti koja sadrži čestice. Široko se koristi i koristi u hemijskoj industriji uglja, transportovanju cevovoda, proizvodnji hemijskih đubriva, turbinama, prečišćavanju vode i svim vrstama elektrana .

Dijagram preseka:

1.Konicni kraj osovine pogodan je za montažu i demontažu. Zamjena mjesta brtve, normalno održavanje itd. Su također prikladni.
2.API682 standardna komora za brtvljenje i različiti oblici brtvila mogu se konfigurirati u skladu s radnim uvjetima i zahtjevima korisnika.
3.Svi prsteni za habanje, međuprostorni otvor i ventil za gas koriste neokluzalne materijale za uparivanje koji imaju visoku tvrdoću. Veća tvrdoća može se postići površinskom obradom, čime se prenose mediji poput čvrstih čestica.
4. Sklop grejanja propelera i postavljanje smetnji. Čitav rotor ima dobru krutost i mali odboj, koji osiguravaju zastoj u radu i stabilan rad.
Kućište pumpe tipa "plitka" je prikladno za montažu. Dvostruka zaklopka čini samo-uravnotežujuću aksijalnu silu. Kućište pumpe ima dobar intenzitet i krutost tačnim izračunom, što povećava pouzdanost i stabilnost rada.
6. Ulaz i izlaz pumpe nalaze se na dnu tijela crpke. Potrebno je samo otvoriti gornji poklopac tijela pumpe tijekom održavanja i popravka. Nema potrebe za pomicanjem cjevovoda, čime se smanjuje vrijeme održavanja i poboljšava efikasnost održavanja.
7.Mnogo vrsta ležajnih oblika za različite snage. Kućište zadržava razne vrste sučelja s instrumentima koje korisnici mogu birati. Struktura otporna na prašinu dizajnirana je da spreči istjecanje ulja i prašine u kutiju.


Hoćete li kupovati naftno-procesne pumpe tipa bma od jednog od vodećih proizvođača i dobavljača pumpi? Tada možete odmah uspostaviti kontakt sa našom fabrikom.
Hot Tags: bma dobavljači, proizvođači, tvornica, veletrgovina petrokemijske procesne pumpe, prilagođene po mjeri

Upit

You Might Also Like