Dobrodošli na 15. međunarodnu izložbu kovanja u Kini (Šangaj).

- Oct 15, 2019-

JINLUN Machining Forging Ltd izlaže u Kini (Shanghai) International Forging Expo od 30. oktobra do 01. studenoga 2019. Tijekom izložbe, JINLUN će vam pokazati proizvode od kovanja od nehrđajućeg čelika, aluminijskih kovanja, valjanih kovanja, preciznih kovanja i CNC-ovih proizvoda. Mi ćemo u N4 B042, srdačno vas dočekati da posjetite naš štand!

Datum posjete : od 30. oktobra do 1. studenog 2019. (srijeda na petak)

Adresa : Novi međunarodni izložbeni centar Šangaja. (Br.2345 Longyang Road Shanghai)

Naš štand : Hall-N4 B042

 

Uvod u Kinu International Exging Expo.

Osnovana 2005. godine, „Kina (Šangajska) međunarodna izložba kovanja“ održana je trinaest puta uspješno, a eksponati će obuhvaćati i kovanje, kovane prirubnice, prstenje, materijale za kovanje, opremu za kovanje i pribor za kovanje itd., I postala jedna od najvažnijih profesionalna i autoritativna izložba marki sa visokim specifikacijama na visokom nivou kroz razvoj. Odgovara pozivu nacionalne politike, zagovara poduzeća da krenu putem inovativnog, efikasnog i zelenog kovanja te aktivno promiče nauku i zdravlje industrije i skladan razvoj s prirodom i društvom.

 

15. međunarodna izložba kovanja u Kini (Šangaj) održat će se u Novom međunarodnom izložbenom centru u Šangaju u periodu od 30. oktobra do 1. novembra 2019. godine. Pozvat će domaće i inozemne kovače proizvođače i divove materijala i opreme da izlažu nove proizvode, nove tehnike i novu opremu u skladu sa zahtjevima „internacionalizacije, profesionalizacije i visokog nivoa“, pomažući tako liderima u industriji da upoznaju najnoviji svjetski trend Kovanje industrijskog lanca na sveobuhvatan način i izgradnju sveobuhvatne platforme za nabavu proizvoda, materijala i opreme za posjetitelje!

 

Molimo potražite više detalja o toj izložbi kovanja sa www.csfe-expo.com/hr .

 

Predstavljanje JINLUN Machining Forging Ltd.

JINLUN je stručni dobavljač proizvoda za kovanje čelika, nehrđajućeg čelika i aluminija, uključujući vrste kovanih i valjanih prstenova, kovane brušenje, besplatne kovanje kao i usluge CNC obrade.

 

Naša izrada je osnovna djelatnost. Naši proizvodi uglavnom izvoze u europske zemlje.


Molimo potražite više detalja s naše web stranice: www.eamachine.com .


Izdato od:

JINLUN Strojna kovanje Manufacturing Co, Ltd

Grad Jingjiang, provincija Jiangsu, Kina.

www.eamachine.com ; www.jinlun-machine.com

 

Kontakt za urednike:

Mr.Xia Li, generalni direktor

Tel: +86 (0) 523 84208366

Fax: +86 (0) 523 84219168

Mobitel: +86 18852658858

E-mail: li.xia@jinlun-machine.com ; jinlun@188.com


2_


1_