Specijalni vijaci s vrućim utisnkom od JINLUN-a.

Kao pouzdan dobavljač prilagođenih proizvoda iz Kine, naši proizvodi se uvijek susreću s kupčevim crtežima i zahtjevima.


Imali smo pune prednosti na polju vijaka s vrućim utiskivanjem, posebno u sferi prilagođenih vijaka, dugih vijaka, kvadratnih vijka, vijaka od nehrđajućeg čelika. Najduži vijci od nas više od 3.000 mm.


Zajedno s kovanjem i vrućim žigosanjem, JINLUN je imao i uobičajenu opremu za obradu CNC-a, uključujući vrste tokarilica, CNC tokarilice, testere, glodalice, bušilice, CNC obradne centre, tako da smo bili kompetentni za grubu i preciznu obradu, može isporučiti gotove proizvode strojnu obradu našim kupcima.


Uglavnom se proizvodi od JINLUN-a izrađuju od kovanja, vrućih žigosanja, odljevaka, šipki, šipki, četvrtastih šipki, cijevi, ploča itd.

 

O JINLUN-u

JINLUN je stručni dobavljač proizvoda od čelika, nehrđajućeg čelika, bakra i aluminijuma, uključujući vrste kovanih vijaka, otkovka, valjanih otkovaka, kovanih kovača i proizvoda za obradu itd. Imali smo širok spektar obrađenih materijala, uključujući čelike, nehrđajuće čelik, aluminij, bakar, odkovci, odljevci i ostalo, prema zahtjevu kupca.


Kupac je naša osnovna djelatnost. Naši se proizvodi uglavnom izvoze u zemlje Europe i Bliskog Istoka.

 

Izdato od:

JINLUN Machine Manufacturing Co, Ltd

Grad Jingjiang, provincija Jiangsu, Kina.

www.eamachine.com ; www.jinlun-machine.com

 

Kontakt za urednike:

Mr.Xia Li, generalni direktor

Tel: +86 (0) 523 84208366

Fax: +86 (0) 523 84219168

Mobitel: +86 18852658858

E-mail: li.xia@jinlun-machine.com ; jinlun@188.com

1_


2_