Uložiti u Kinu? Jingjiang Dobrodošli! Jinlun došli ste!

- Apr 24, 2020-

Područje lokalne kompanije iz grada Jingjiang, provincije Jiangsu, Kina. Već dugi niz godina fokusirani smo na međunarodno poslovanje (izvoz i uvoz). Imali smo vlastite radionice, skladišta, urede i mašinsku opremu u gradu Jingjiang koji je oko 170 km od Šangaja. Naša kompanija pokriva oko 18.000 kvadratnih metara, tako da smo imali široke razvojne prostore.

Ako ste zainteresirani za osnivanje proizvodnje u Kini, Jingjiang će biti vaš pravi grad za investiranje, JINLUN će biti vaš pravi partner. Zainteresirani smo u suradnji sa stranim partnerima u svakom poljima. Ako su neki strani partneri zainteresirani za suradnju i ulaganje u nas, možemo osigurati neke od radionica, ureda i neke od mašinske opreme.


Dobrodošli u Jingjiang! Dobrodošli u JINLUN!
o Jinlun


JINLUN je stručni dobavljač proizvoda od gvožđa, čelika, nehrđajućeg čelika, bakra i aluminijuma, uključujući sirovine, šipke, šipke, ploče, cijevi, prirubnice, otkovke, valjane prstenaste otkovke, otvorene kovane otkovke, otvorene otkovke, odljevke i CNC obrada proizvoda itd.


Od prije 15 godina u Europu izvozimo vrste mehaničkih dijelova, osim dijelova, također ih izvozimosklopljena motorizirana vretena, elektromotori, ventili i pumpe.


Prilagođeno je naša osnovna djelatnost. Naši proizvodi se uglavnom izvoze u evropske i bliskoistočne zemlje.


Izdato od:


JINLUN Machine Manufacturing Co., Ltd.

Grad Jingjiang, provincija Jiangsu, Kina.

www.eamachine.com;www.jinlun-machine.com


Kontakt za urednike:


Mr.Xia Li, generalni direktor

Tel: +86 (0) 523 84208366

Faks: +86 (0) 523 84219168

Mobilni: +86 18852658858

E-mail:li.xia@jinlun-machine.com; jinlun@188.com