Pozdravljamo vas na 14. Kini (Shanghai) International Forging Expo.

- Sep 18, 2018-

JINLUN Machining Forging Ltd će izlagati u Kini (Šangaju) International Forging Expo od 01. do 03. novembra 2018. Tokom izložbe, JINLUN će vam pokazati proizvode od krepcice od nerdjajuceg celika, aluminijumskih otkovaka, valjanih odljevaka, preciznih odlivaka i dijelova sa CNC obradom. Mi ćemo na E7 D026, toplo pozdraviti vas posetiti naš štand.

Datum posjete : od 01. do 03. novembra 2018. (četvrtak do subote)

Adresa : Shanghai New International Expo Center. (No.2345 Longyang Road Šangaj)

Naš štand : Hall-E7 D026.

 

Uvođenje Kineskog međunarodnog kovanja Expo.

Osnovana 2005. godine, "Kineski (Šangajski) međunarodni sajam kovanja" održana je trinaest puta uspešno, a eksponati će uključivati i odkovače, kovane prirubnice, prstenje, kovani materijal, kovani pribor i kovani pribor itd. I postao jedan od najvažnijih profesionalnu i autoritativnu izložbu brenda sa visokom specifikacijom na visokom nivou kroz razvoj. On odgovara pozivu nacionalne politike, zagovara preduzeća da idu na put inovativnog, efikasnog i zelenog kovanja, i aktivno promovišu nauku i zdravlje industrije i harmonično razvijaju prirodu i društvo.

14. Međunarodna izložba kovanja u Kini (Šangaju) održaće se u Šangaju New International Expo Centru tokom 1. i 3. novembra 1988. godine. Pozvaće domaće i prekomorske proizvođače i gigante materijala i opreme za izlaganje novih proizvoda, novih tehnika i nove opreme u skladu sa zahtevima "internacionalizacije, profesionalizacije i visokog nivoa", čime će liderima industrije biti upoznat sa najnovijim trendom globalne Kružni lanac industrije na sveobuhvatan način i izgradnja jednokratne platforme za nabavku proizvoda, materijala i opreme za posetioce!

Više detalja o ovoj izložbi kovanja potražite na www.csfe-expo.com/en .

 

Uvođenje JINLUN obrada kovanja doo

JINLUN je stručni dobavljač proizvoda od čelika, nehrđajućeg čelika i aluminijuma, uključujući vrste kovanog i valjanog prstena, zatvaranje odlivaka, slobodnih otkovaka kao i CNC mašinske usluge.

 

Naš klijent je naš osnovni posao. Naši proizvodi uglavnom izvoze u evropske zemlje.

 

Više informacija potražite na našoj web stranici: www.eamachine.com .

1.jpg