Pričvrsni prstenasti ležajevi s prigušenim prstenom

Specijalizovani smo za proizvodnju okretnih ležajeva prirubničkih prirubnica veličine od 50mm do 5000mm. Obujmice su proizvedene u različitim oblicima i konstrukcijama, tj. Jednoslojnim, dvostrukim ili trostrukim valjcima i kugličnim ležajevima. Po želji kupca, možemo proizvesti i obrtne prstene sa ...

Detalji o proizvodu

Specijalizovani smo za proizvodnju okretnih ležajeva prirubničkih prirubnica veličine od 50mm do 5000mm. Obujmice su proizvedene u različitim oblicima i konstrukcijama, tj. Jednoslojnim, dvostrukim ili trostrukim valjcima i kugličnim ležajevima.

Po želji kupca, možemo takođe proizvesti i obuću prstena sa unutrašnjim ili spoljašnjim zupcima zupčanika. Pogodni su za ugradnju u različite građevinske i rudarske mašine, dizalice, dizalice, bagere, dizalice, prikolice, zglobne autobuse, vetrogenerate i mnoge druge konstrukcije.

Pokretni prstenovi su izrađeni isključivo od visokokvalitetnog čelika, a obuću prstena snabdevaju renomirani proizvođači. Proizvodnja se vrši na visokokvalitetnim CNC mašinama. Svi obućni prstenovi se proizvode prema osnovnom standardu i kvalitetu.


Da li idete na veleprodajni prstenasti prirubnički prsten od prstena od jednog od vodećih proizvođača i proizvođača Mašine? Zatim možete odmah stupiti u kontakt sa našom tvornicom.

Hot Tags: Prstenasti prstenovi prirubnica prstenasti prstenovi dobavljači, proizvođači, fabrika, veleprodaja, prilagođeni

Upit

You Might Also Like