Gdje možete pronaći falsifikate?

- Jan 30, 2020-

Automobili i kamioni

U automobilskim i kamionskim primjenama, kovani dijelovi najčešće se nalaze u točkama udara i stresa. Automobili i kamioni mogu sadržati više od 250 otkovaka, od kojih je većina proizvedena od ugljenika ili legiranog čelika. Kovani dijelovi motora i pogonskog sklopa uključuju klipnjače, radilice, prijenosne osovine i zupčanike, diferencijalne zupčanike, pogonske osovine, glavčine kvačila i univerzalne zglobove i križeve. Kovane bregaste osovine, zupčanici, zupčanici i poluge nude jednostavnost selektivnog očvršćivanja kao i snagu. Vretena, osovinice, osovine i osovine osovina, torzijske šipke, kuglični nosači, ručice bez ručice, kočnice, upravljačke ručice i poluge za putničke automobile, autobuse i kamione opisuju aplikacije koje zahtijevaju dodatnu snagu i čvrstinu.

Aerospace

Visok omjer snage i težine i strukturna pouzdanost poboljšavaju performanse, domet i mogućnosti korisnog opterećenja zrakoplova. Zbog toga se željezo i obojeni otkovci koriste u helikopterima, avionima s klipnim motorima, komercijalnim mlaznjacima i nadzvučnim vojnim zrakoplovima. Mnogi su zrakoplovi „dizajnirani oko“ kovanja, a sadrže više od 450 strukturnih otkovaka kao i stotine kovanih dijelova motora. Kovani dijelovi uključuju pregrade, korijenje krila i osovine, šarke, nosače motora, nosače, grede, osovine, zvonaste cilindre, cilindre i nosače, kotače, nosače kočnica i diskove, te kuke za zaustavljanje. U mlaznim turbinama, na bazi željeza, na bazi nikla i kobalta, kovani su u kante, noževe, spojke, diskove, razdjelnike, prstenove, komore, točkove i osovine - svi koji zahtijevaju ravnomjerno zatezanje i puzanje. čvrstoće na puknuće, plus dobra duktilnost na temperaturama između 1.000 i 2.000 ° F. Otkrivanje nehrđajućih čelika, legirajući čelik, titanijum i aluminij imaju sličnu primjenu na nižim temperaturama. Kovane raketne komponente od titanijuma, kolumbijuma, super legurama i vatrostalnim materijalima pružaju neponovljena mehanička i fizička svojstva pod teškim uvjetima rada. U programu svemirskog šatla koriste se aluminijske strukturne grede za potisnike, kućišta s titanijskim motorima i zaštitni reaktorski oklopovi nuklearnog motora i napuhani kanistar magnezija.

Izvanredni i poljoprivredni

Čvrstoća, žilavost, obradivost i ekonomičnost doprinose korištenju obojenih otkovaka u terenskoj i teškoj građevinskoj opremi i u rudarskim mašinama. Osim dijelova motora i prijenosa, otkovci se koriste za zupčanike, zupčanike, poluge, osovine, vretena, kuglične zglobove, čelaste kotače, valjke, noževe, osovinske grede, ležajeve ležaja i veze. Poljoprivredni uređaji, osim komponenti motora i prijenosnika, koriste ključne otkovke u rasponu od zupčanika, osovina, poluga i vretena do krakova šipki, zuba drljača sa šiljcima i klinova kultivatora.

Naredba

Kovani dijelovi nalaze se u gotovo svim obrambenim uređajima, od okidača do pušaka do pogonskih osovina nuklearne podmornice. Teški tenkovi sadrže više od 550 zasebnih otkovka; oklopni transporteri zapošljavaju više od 250. Većina 155-mm, 75-mm i 3-in. granate kao i minobacački projektili sadrže najmanje dvije kovane komponente.

Ventili i fitingi

Za ventile i spojnice, mehanička svojstva odkovka i njihova sloboda od poroznosti posebno su prikladni za primjenu pod visokim pritiskom. Korozijski i otporni na toplinu materijali koriste se za prirubnice, kućišta ventila i stabljike, čahure, laktove, reduktore, sedla i druge spojeve. Primjene naftnog polja uključuju komade za rezanje stijena, hardver za bušenje i visokotlačne ventile i spojeve.

Industrijski, hardver i alati

Stacionarni i brodski motori sa unutrašnjim sagorijevanjem uključuju kovane radilice, klipnjače, poklopce šipke, kapice34920-34911528, bregaste osovine, poluge, ventile, zupčanike, osovine, poluge i spone. Vanbrodski motori, motocikli i motorne pile nude primjere intenzivne upotrebe otkovaka u manjim motorima. Industrije industrijske opreme koriste odkovke u sistemima za rukovanje materijalima, transporterima, sklopovima lanaca i dizalica.

"Kovani" znak je kvaliteta u ručnom alatu i hardveru. Klješta, čekići, sanjke, ključevi i baštenske potrepštine, kao i kopče i utičnice od žičane užadi, kuke, zavrtanji i vijci za oči uobičajeni su primeri. Čvrstoća, otpornost na udarce i umor i odličan izgled razlozi su zašto su odkovci najkvalitetniji standard od najranijih vremena. Isto je i s kirurškim instrumentima. Posebni hardver za električne prijenosne i distribucijske vodove podložan je velikim naprezanjima i koroziji. Za čvrstoću i pouzdanost, otkovci se koriste za dijelove poput kapa za pijedestal, stezaljki ovjesa, utičnica i nosača.