Formiran je režim hlađenja nakon mašinskog proizvoda

- Dec 22, 2017-

Režim hlađenja nakon obrade mašinskih proizvoda

Obrada Mašinski proizvodi se formiraju pomoću vanjske sile kovanja opreme postrojenja za preradu, kako bi se dobila metoda obrade sa određenim oblikom, veličinom i mehaničkim svojstvima. Zatim se moramo ohladiti nakon obrade mašinskih proizvoda, tako da ćemo danas predstaviti neke metode hlađenja za sirovu preradu sirovine Machined Productss.

Obrada visokog ugljenog čelika i obrađenog materijala od visoko legiranog čelika Mašinsko obrađivanje proizvoda nakon kovanja, kako bi se sprečilo pucanje na površinu, potrebno je nakon kovanja prehlade pre peći, hlađenja pećima, hladnog ili zakopanog pijeska pečenjem sporo hlađenja, zatim toplotnom tretmanu na vrijeme.

Nehrđajući čelik obrađenog obrađenog proizvoda mora biti kovani i odmah ušetati u vodu. Cilj je čuvati veličinu zrna što je pre moguće i ne rastuće. Istovremeno ne žele da imaju više unutrašnje organizacije ili padavine na nivou kvaliteta, a zatim obradu čvrstog rešenja.

Svi drugi konvencionalni proizvodi srednjeg niske ugljičnog čelika i srednje obrade niske legure Mašinski proizvodi moraju biti hladno hlađeni nakon kovanja. Cilj je da se njegovo hlađenje ujednače, ravnomerno i ravnomerno, kako bi se sprečilo rast i mešanje zrna, lako se pisala identifikacija. Obrađeno crnom metalom Obrađeno Proizvodno punjenje pre toplotne obrade površinska temperatura ne manje od 50 ℃, sprečava bele mrlje.

Obrađeni mašinski obrađeni proizvodi imaju razne materijale, mašinski obrađeni mašinski obrađeni materijal za: 40 cr, 42 crmo, 20 crmnmo, 20 crmnti, 42 crmo, 40 cr kovanje opreme u industriji dizalica u većinskom obradi velikih dimenzija Mašinski proizvodi, 20 crmnmo, 20 crmnti kovani prenosnici koji se koriste u mehaničkom prijenosu, mali neznani (referenca). Najviše potrebe za zupčanicima poboljšaće kvalitet zupčanika, tvrdoća za tretman toplote zupčanika od 38 do 42 HRC može postići najbolje performanse, 42 crmo žilavost je bolja od 40 cr, jer je prethodno poboljšana toplotna obrada, kontakt i njen materijal vrlo veliko. Takođe, snaga iste tvrdoće je veoma blizu. Natezna čvrstoća optimalnih performansi 40Cr je 60 ~ 75 kg / mm na kvadratu, a jačina prinosa je 35 ~ 55 kg / mm na kvadrat. Zatezna čvrstoća od 42CrMo je 110kg / mm na kvadratu, a jačina prinosa je 95kg / mm. Performanse 42CrMo je očigledno bolja od performansi od 40Cr.

Materijal 40Cr ima dobru otvrdnjavanje i može se otvrdnuti do prečnika 28 ~ 60mm kada se voda kaljenja, a ulje može ugasiti u prečnik od 15 ~ 40mm. Nakon podešavanja, materijal ima dobre sveobuhvatne mehaničke osobine i ima dobru nisku osjetljivost i žilavost na niske temperature. Obrada proizvoda 40Cr za obradu zrna obično se tretira visokokvalitetnim kaljenjem ili nitrifikacijom nakon obrade kvaliteta. Kada je tvrdoća 174 ~ 229HBS, performanse obrade obrade su bolje, relativna sečarska obrada je 60%, a sadržaj ugljenika u obrađenim mašinskim proizvodima od 40Cr materijala čuva se na oko 0,40%, kako bi se osiguralo da je čelik dobra čvrstoća i žilavost. Dodavanje elementa Cr je uglavnom za poboljšanje otvrdnjavanja čelika. Kada se kaljenje zagreje, element Cr je potpuno čvrsta u tijelu obrade obrađenih proizvoda i poboljšava otvrdnjavanje čelika. Nakon kaljenja, čvrsti rastvor cr elementa jača matricu i poboljšava stabilnost otpornosti matrice. Pri temperaturnom temperiranju, neki elementi Cr se difuzuju iz matričnih tkiva do taloga karburisanog ugljenika (Cr, Fe) 3C.

Sadržaj ugljenika u 42CrMo opremi se drži na oko 0,42%, što osigurava da čelik ima dobru čvrstoću i žilavost. Dodavanje Cr i Mo elemenata je uglavnom za poboljšanje otvrdnjavanja čelika. Kada se kaljenje i grejanje, Cr i Mo elementi u potpunosti čvrstoće u procesu obrade obrađuje proizvode za poboljšanje otvrdnjavanja čelika. Nakon kaljenja, Cr, Mo elementi čvrsto rešenje ojačavaju matričnu organizaciju i poboljšavaju povratnu stabilnost matrice. Tokom visokotemperaturnog kaljenja, neki Cr i Mo elementi se difuzuju iz tkiva matriksa do oborenog tela karburisanog ugljenika (Cr, Mo, Fe) 3C. Dodavanje Mo elementa može ukloniti krhkost tempera. Dodavanje male količine Ni elemenata može poboljšati žilavost čelika.