Deset protumjere kako bi unaprijedili vještine zavarenih tlačnih posuda

(L) za automatizirano zavarivanje stranice treba dati malo pažnje. Jer iz trenda stajališta, velikih transporta ograničenja, uređaj će dovesti do zavarivanja rad u tvornici, neki će se prenijeti do gradilišta. Zavarivanje jadni radno okruženje, kao što su ne koristite automatsko zavarivanje tehnologija, plovak Nivo jačine će ograničiti neometano odvijanje rada drugih.

(2) prema stvarnim poslovnim, koliko god je moguće uvođenje brojnih naprednih zavarivanje oprema, efikasan korištenje postupaka zavarivanja, smanjiti troškove i poboljšati učinkovitost.

(3) za ubrzavanje CO: MIG aplikacija od tlak posude za varenje, puno prije zavarivanja osnovni posao promicati korištenje učinkovite, jeftine CO: plin zaštićenih elektrolučno zavarivanje.

(4) za pripremne radove za zavarivanje, kao materijalni točnost, Pušu kvalitete, postaviti veće zahtjeve za kvalitetom. Kao što su CNC rezanje, Pušu strojna obrada, automatsko peer grupe. Puno prije Pripremni radovi za proširenje pokrivenosti automatsko zavarivanje tehnologija postaviti čvrste temelje.

(5) da aktivno sudjeluju u nove tehnologije, nove tehnologije istraživanja i razvoj, na čelu tlačne posude za zavarivanje tehnologija, zauzeti uzvisinu.

(6) da prate nove trendove u materijala za tlačne posude i ojačati istraživanje zavarljivost.

(7) u kombinaciji s relevantnim istraživačkim institutima, koristeći računalne tehnologije razvijen za tlačne posude prerađivačkoj industriji, ekspertni sustav, kao što su kompjuterske proces ocjenjivanja, kompjuterske zavarivanje kontrole kvalitete, pripremu kompjuterske tehnologije zavarivanja zavarivanje.