Otvorite naučno znanje o otkrivanju umora

- Dec 22, 2017-

Otvoriti Die Forgings učenje znanja

Proces kovanja je način nanošenja pritiska na metalnu šipku pomoću mašine za kovanje za proizvodnju plastične deformacije kako bi se dobila metoda obrade sa određenim mehaničkim svojstvima, određenim oblikom i velikom kovanjem, kovanjem (kovanje i štancanje) Jedan od dve glavne komponente.

Temperatura deformacije

Temperatura rekristalizacije čelika je oko 727 ° C, ali generalno 800 ° C koristi se kao linija razdvajanja, toplo kovanje veće od 800 ° C; između 300 i 800 ° C se naziva toplo kovanje ili polu-vruće kovanje.

Blank

Prema kretanju praznine, Open Die Forgings se mogu podijeliti na slobodno kovanje, uznemirenje, ekstruziju, kovanje, zatvoreno kovanje, zatvoreno uznemiravanje.

1, slobodno kovanje Korištenje udara ili pritiska da bi metal u gornjem i donjem gvožđu (nakovnja) između deformacije postigao potrebne forgive, postoje ručni Open Die Forgings i mehanički kovanje dve vrste odkovaka.

2, kovanje. Kovanje kovanje je podeljeno na Otvorene krave i zatvorene kovanje. Metalne zatvarače u izvesnom obliku kovanja deformiraju pritisak i dobijaju odljevke, ali i podijeljene na hladno kovanje, valjanje kovanja, radijalno kovanje i ekstruziju i tako dalje.

3, zatvoreno kovanje i zatvoreno uznemirujuće jer nema blica, upotreba materijala je velika. Sa procesom ili nekoliko procesa može se završiti kompleksno kovanje završnih obrada. U odsustvu blica, sila sile za kovanje se smanjuje i potrebno je opterećenje. Međutim, treba napomenuti da se blanko ne može u potpunosti ograničiti, čime se strogo kontroliše zapremina praznine, kontroliše relativni položaj kovanja kovanja i kovanja merenja, napori za smanjenje habanja kovanja kovanja.

Kovanje umre

Prema načinu kovanja kovanja, kovanje kalupa može se podijeliti na valjak za kuglanje, kovanje kovanje, kovanje kovčega, kružno valjanje, valjkasti prsten i nagnuto valjanje i tako dalje. Valjkasti rolni, kovanje i valjkasti prsten se takođe mogu koristiti za obradu obrade. Da bi se poboljšao upotreba materijala, kovanje valjanjem i valjanje može se koristiti kao izduženi materijal pre procesa obrade. I slobodno kovanje istog rotacionog kovanja je takođe dio oblika, a njegova prednost se poredi s veličinom kovanja, otvorena kalupna sila se takođe može postići u malom obliku. Uključujući i slobodno kovanje u ovom načinu kovanja, obrada materijala sa površine ploče u blizini ekspanzije slobodne površine, stoga je teško osigurati tačnost, tako da kovanje kovanja i kovanje procesa sa računarskom kontrolom možete koristiti niže Od sile kovanja kalupa za dobijanje složenog oblika, visoke precizne proizvode, kao što su proizvodnja mnogih sorti, turbine lopatice velike veličine i ostali odgubljenici. Oprema za kovanje kalupa za kretanje i stepen slobode je nedosljedna, prema karakteristikama deformacije donje mrtve tačke deformacije, oprema za kovanje kalupa može se podijeliti u sljedeća četiri oblika:

1, ograničite vrstu kovanja sile: hidraulični hidraulični hidraulični pogon hidraulike.

2, ograničeni način kvazi-kapi: hidraulični pogonski mehanizam za povezivanje hidrauličke mašine.

3, granični način rada: ručica, spojna šipka i klinasti mehanizam za pokretanje klizača mehaničke presa.

4, energetska granica: upotreba vijačnog mehanizma spiralne i frikcione presa.

Teški aerodrom za hidraulične prese Da bi se postigla visoka tačnost, treba voditi računa da se spreči preopterećenje, brzina upravljanja i položaj plesni u donjem mrtvom centru. Kako će to imati efekta na otkovače, tačnost oblika i kovanje života. Pored toga, u cilju održavanja tačnosti, treba obratiti pažnju i na prilagođavanje klirensa klizača klizača, kako bi se osigurala čvrstoća, podesila donji mrtav centar i koristila pomoćne menjače i druge mere.

Klizač

Osim vertikalnog i horizontalnog kretanja klizača (za izdužene delove kovanja kalupa, podmazivanja i velike brzine proizvodnje dijelova kovanja dijelova) način, korištenje kompenzacijskog uređaja može biti

Smooth Open Die Otkupi od prvih velikih diskova za povećanje pravca drugih sportova. Navedeni faktori su različiti, zahtevana sila kovanja, proces, upotreba materijala, proizvodnja, tolerancije dimenzija i metoda hlađenja su različiti, ovi faktori su i faktori koji utiču na nivo automatizacije.