Metode poboljšanja tolerancije otkovaka

- Dec 22, 2017-

Metode poboljšanja tolerancije kovačnica

Otkovci se široko koriste u mašinama, energiji, kompresorima, naftnim mašinama i drugim poljima. Kovani oblik je složen, promene debljine zida u veličini, radiografska detekcija, obično je potrebno provjeriti područje ponovljene izloženosti, potrebno je poboljšati, odnosno poboljšati radiografsku toleranciju, glavne mere su:

1. Kradje područja područja

Geometrije farbanja su složene i veličina poprečnog preseka značajno se menja. Radiografska detekcija zasniva se na toleranciji transparentnog područja, koji može optimizirati parametre procesa i smanjiti broj prolaza. To je: da ispuni polje zračenja i prođe kroz dužinu uslova što je više moguće za normalizaciju; ista debljina regiona podeljena je na isti film za prolaz; za debljinu regiona, korišćenje filmske tolerancije i više filmske tehnologije za maksimiziranje dužine prolaza kroz smanjivanje broja prolaza; za debljinu simetričnog područja, korišćenje simetrije izloženosti više filmova istovremeno.

2. Primena karakteristika izvora zraka

Najčešće korišćeni izvori zraka su uglavnom χ-zraka, γ izvor i akcelerator, primena debljine i korištenje različitih prednosti. Rentgen mašina se uglavnom koristi za penetraciju tankoslojne površine odljevaka, a transparentnost je bolja od gama. Izvori γ su pogodniji za ispitivanje penetracije nekog složenog šupljinog kovanja i mogu biti izloženi u pravcu pruge. Glavne karakteristike akceleratora su energija, penetraciona snaga, kratko vreme tranzita, visoka efikasnost, široka tolerancija debljine fotografije.

3. Korišćenje tehnologije sa više čipova

Multi-film tehnologija je istovremeno u tamnoj vrećici u dve ili više fotoosetljivih brzina istog ili različitog filma za prenos, postoji dobar stepen konzistencije crne boje. Kada se film postavlja u različitu debljinu filma za fotografisanje, kroz debljinu stranice sa velikom brzinom filma da posmatra procenu, kroz debljinu malih dijelova filma sa niskom osjetljivošću da posmatra film ; Vreća u istoj brzini dva filma koja se fotografišu, debljina lokacije dva filma može se nadvišavati na opservaciji i procjeni, debljini malih dijelova sa jednim posmatranjem.

4. Kompenzacija debljine i zaštita

Mnogi oblici kompleksa Forgings, kroz razliku debljine, upotreba visokoenergetskog rentgenskog akceleratora preko prolaza često može zadovoljiti sposobnost prolaska, ali i povećati magnetizaciju, postojaće "fenomen erozije"; prema specifičnim delovima proizvodnje Blok kompenzacije i preduzimanje neophodnih zaštitnih mera, može smanjiti negativan crni film i efekat erozije ivice, povećati toleranciju filma, poboljšati jasnost filma.

Nizvodno Industriji Potrošači znatno zahtevaju strukturne promjene. Iz potrebe industrije za Forgingss, automobil Forgings predstavlja četvrtinu proizvodnje automobila, a strukturne promjene na ukupnu količinu kovanica su veoma velike; Sve vrste cevnih priključaka činile su 12,2%.

Iako je Kina već verodostojna Power Forgings, ali Kineski proizvod Forgings kvaliteta i međunarodni napredni nivo postaje jasna razlika. Većina indikatora kvaliteta proizvoda predstavlja fazni jaz, imitirajući manje inovativnu. Neki standardi kvaliteta proizvoda imaju jasan jaz. Cijeli proces kontrole siromašan, dobra vremenska razlika, nedostatak kvaliteta i stabilnost.

Prodaja proizvoda mala za promovisanje dela kineskih preduzeća Forgings je odigrala cjenovni rat, brzinu i ubrzo rat cijena u kineskim industrijskim područjima za proizvodnju kovanog porijekla, tako da su cijeli kineski proizvodni proizvodi na tržištu na tržištu dali dim .

U slučaju dvostrukog rasta sirovina i troškova rada, kineska industrija Forgings ne postoji višak profitne marže za promociju cijena, a da ne pominjemo vrednost proizvoda je vrlo niska proizvodna preduzeća za proizvodnju farbana. Da bi promovisali proizvođače odgajivača niske proizvodnje, više puta su snižavali cene zbog prekomerne kapaciteta malih kontejnera, homogenizacija proizvoda pojave je ozbiljna. Navedena dva faktora dovela su do kineskih proizvođača malih porculana za proizvodnju velikih brojeva zaostalih proizvoda Forgings, kako bi se smanjio pritisak zaliha, pobijedili protivnici, nisko-proizvodni proizvođači Forgings-a su igrali cijeni rat, ili čak niži od cijene koštanja izvršiti začaranu konkurenciju.

Preduzeća za kovanje, kao što je trovanje stilom u stilu, ne samo da uznemiravaju redosled tržišnog porudžbina kineske kompanije Forgings, već i ubrzavaju sopstvenu stopu smrtnosti.