Vijak za vruće žigosanje

Vijak za vruće žigosanje

Vijaci sa vrućim utiskivanjem i zatvaranje.

Detalji o proizvodu

Prednosti vijaka sa vrućim utiskivanjem:

Osim bliskih kovačkih die, u konkurenciji smo i vrlo konkurentni na polju vrućih žigosanja. JINLUN je imao odličnu opremu za kovanje, iskusni radnici rješavaju vruće utiskivanje, prikladnu peć za grijanje čelika i nehrđajući čelik.

Najkonkurentniji smo za specijalne vijke s vrućim utiskivanjem, vijke od nehrđajućeg čelika, dupleksne vijke od nehrđajućeg čelika, duže vijke do 3.000 mm. Za naše kupce možemo rezervirati specijalne materijale.

Domena proizvoda proizvoda :

Svornjaci s vrućim utisnkom koji se široko koriste u zrakoplovima, vozilima, kamionima, traktorima, vozovima, dizalicama, osovinama, građevinskim mašinama, teškim mašinama itd.

Kvalitet :

Provjera kemijskih elemenata sirovina spektrometrom, otkrivanje oštećenja magnetskim prahom i ultrazvukom. Ultrazvučno ispitivanje nakon prethodno obrađene. Ispitivanje tvrdoće

Proizvodni kapacitet :

Oko 10 000ton godišnje, 18 tona u smjeni, 2 smjene dnevno.

Dodatne usluge :

CNC obrada i struganje u vlastitim radionicama. Termički obrađeni u našim tvornicama koje su stručne na području rješenja grijanja za grijanje, Q + T, očvršćivanja itd.

Hoćete li veletrgovac vijkom za vruće žigosanje od jednog od vodećih proizvođača i dobavljača otkovaka? Tada možete odmah uspostaviti kontakt sa našom fabrikom.
Hot Tags: dobavljači vijaka vrućeg žigosanja, proizvođači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni

Upit

You Might Also Like