Nerđajući čelik niklovog aluminijskog slijepog cevnog prirubnice

Nudimo vrste prirubnica od nerđajućeg čelika prema zahtevima kupca, ne samo da proizvodimo prirubnice u skladu sa standardima EN, DIN, ANSI, BS, JB, već i specijalne i prilagođene prirubnice prema crtežima i uzorcima kupaca. Dostupni smo za materijale: ...

Detalji o proizvodu

Nudimo vrste prirubnica od nerđajućeg čelika prema zahtevima kupca, ne samo da proizvodimo prirubnice u skladu sa standardima EN, DIN, ANSI, BS, JB, već i specijalne i prilagođene prirubnice prema crtežima i uzorcima kupaca.

Na raspolaganju su materijali: 316L, 304L, F316L, F304L, 1.4432, 1.4418, 1.4404, 1.4301, 1.4462, 2205, F51 itd. Naši prirubnički opsezi: prirubnice za zavarivanje, prirubnice na prirubnicama, navojne prirubnice, Prirubnice za zavarivanje itd.

Naša fabrika je imala velike mašine i sposobna je da rešava većinu zahtjeva prirubnica. Imali smo kapacitet da obradimo prirubnice od 15mm (1/2 '') do 1500mm (60 '') nominalne izvore i iz standarda ANSI B 16.5 i MSS, SP44 Serija A i B. Kao i API6A, Compact Flanges ili kupci vlastiti zahtevi.

Pokušajte od nas, samo nam trebate poslati crtež ili standard, mi ćemo biti pravi partner za vas na polju prirubnica.


Da li idete na veleprodaju prilagođenih prirubnica cevi od niklovog legiranog nikla od jednog od vodećih proizvođača i dobavljača flangova? Zatim možete odmah stupiti u kontakt sa našom tvornicom.

Hot Tags: Nehrđajući čelik niklovane legure slepe pogonske cijevi prirubnice dobavljači, proizvođači, tvornice, veleprodaja, prilagođeni

Upit

You Might Also Like