Prirubnica od nehrđajućeg čelika 904L

Prirubnica od nehrđajućeg čelika 904L
Detalji o proizvodu

Prednosti prirubnica od nehrđajućeg čelika 904L:

JINLUN je imao odličnu opremu za kovanje, iskusni radnici bave se kovanjem od nehrđajućeg čelika 904L, prikladnom peći za grijanje nehrđajućeg čelika 904L.

Za većinu drugih proizvođača je jako teško kovati prirubnice od nehrđajućeg čelika 904L, materijal od 904L lako se pukne prilikom kovanja. S dugogodišnjim iskustvom i naprednom tehnologijom, uspješno smo kovali puno nehrđajućih čelika od 904L, općenito, potrebno je pritisnuti prirubnice za kovanje 904L 4-5 puta, to znači da se sirovo kovanje treba vratiti u peć za grijanje 4-5 puta, za normalne nehrđajuće čelike potrebno je pritisnuti samo 2 puta najviše.

Domena proizvoda proizvoda :

Ovaj nehrđajući čelik 904L koji se široko koristi za vrste nafte i petrohemijske opreme, uređaje za skladištenje i transport vitriol ulja, uređaj za uklanjanje odsumporavanja dimnih gasova u postrojenju, sistem za obradu organske kiseline, opremu za obradu morske vode, izmjenjivač topline morske vode, opremu za papirnu industriju, opremu sa sumpornom kiselinom, oprema dušične kiseline, kiselina i farmaceutska industrija i druga hemijska oprema, posude pod pritiskom, oprema za hranu, centrifugalne mašine, reaktori itd.

 

Kvalitet :

Provjera kemijskih elemenata sirovina spektrometrom, otkrivanje oštećenja magnetskim prahom i ultrazvukom. Ultrazvučno ispitivanje nakon prethodno obrađene. Mjerenje veličine sirovih otkovaka po vrstama instrumenata.

Proizvodni kapacitet :

Oko 2.000ton godišnje, 3 tone u smjeni, 2 smjene dnevno.

Dodatne usluge :

CNC obrada, struganje, bušenje i struganje u vlastitim radionicama. U našim tvornicama koje se bave toplinski tretmanom, koje su stručne na području rješenja grijanja za grijanje, Q + T, itd.

Hoćete li kupiti na veliko prirubnicu od nehrđajućeg čelika od 904l jednog od vodećih proizvođača i dobavljača prirubnica? Tada možete odmah uspostaviti kontakt sa našom fabrikom.
Upit