Prirubnica od nehrđajućeg čelika 904L

Prirubnica od nehrđajućeg čelika 904L

Kovane prirubnice u materijalu od 904L super nehrđajućeg čelika, CNC okrenuti i izbušeni.

Detalji o proizvodu

Prednosti prirubnica od nehrđajućeg čelika 904L:

JINLUN je imao odličnu opremu za kovanje, iskusni radnici bave se kovanjem nehrđajućeg čelika 904L, prikladnom peći za grijanje nehrđajućeg čelika 904L.

Za većinu drugih proizvođača je jako teško kovati prirubnicu od nehrđajućeg čelika 904L, materijal od 904L lako se može ispucati prilikom kovanja. S dugogodišnjim iskustvom i naprednom tehnologijom uspješno smo kovali puno nehrđajućih čelika od 904L, općenito moramo pritisnuti prirubnice za kovanje 904L 4-5 puta, to znači da se sirovo kovanje treba vratiti u peć za grijanje 4-5 puta, za normalne nehrđajuće čelike potrebno je pritisnuti samo 2 puta najviše.

Domena proizvoda proizvoda :

Ova prirubnica od nehrđajućeg čelika 904L koja se široko koristi za vrste nafte i petrohemijske opreme, opremu za skladištenje i transport vitriol ulja, uređaj za uklanjanje odsumporavanja dimnih plinova u postrojenju, sistem za obradu organske kiseline, opremu za obradu morske vode, izmjenjivač topline morske vode, opremu papirne industrije, opremu sa sumpornom kiselinom oprema za azotnu kiselinu, kisela i farmaceutska industrija i druga hemijska oprema, posude pod pritiskom, oprema za hranu, centrifugalne mašine, reaktori itd.

 

Kvalitet :

Provjera kemijskih elemenata sirovina spektrometrom, otkrivanje oštećenja magnetskim prahom i ultrazvukom. Ultrazvučno ispitivanje nakon prethodno obrađene. Mjerenje veličine sirovih otkovaka po vrstama instrumenata.

Osim standardnih prirubnica, možemo proizvesti i prirubnice od nehrđajućeg čelika 904L prema kupčevim crtežima ili uzorku.


904L nehrđajući čelik

904L nehrđajući čelik je SS-austenitna klasa niske razine ugljika. Dugo se koristi za svoja vrhunska svojstva otporna na koroziju.

Konvencionalni hromirani nehrđajući čelici sastoje se od nikla. Međutim, 904L SS jedinstven je po dodavanju bakra. To daje ovoj nemagnetnoj klasi odličnu žilavost, mogućnost oblikovanja i zavarivanje. Ova nestabilizovana visoka legura takođe je otporna na korozijsko pucanje i koroziju u pukotinama.


Upit