Posebni kovani delovi od nerđajućeg čelika

Kovanje od inoxa je jedan od naših osnovnih proizvoda. Imali smo dugogodišnje iskustvo proizvodnje koverte od nerđajućeg čelika. Koristimo dve vrste proizvodnih načina kada se kovane nerđajuće čelika: otvoreni kovani i kovani zatvarač. Nismo dostupni samo za normalne nerđajuće čelike, ...

Detalji o proizvodu

Kovanje od inoxa je jedan od naših osnovnih proizvoda. Imali smo dugogodišnje iskustvo proizvodnje koverte od nerđajućeg čelika. Koristimo dve vrste proizvodnih načina kada se kovane nerđajuće čelika: otvoreni kovani i kovani zatvarač.

Nismo dostupni samo od standardnih nerđajućih čelika, kao što su 316, 316L, 304, 304L, 1.4301, 1.4404, 1.4418, 1.4432, 1.4462, 2205, F51, ali su dostupni i od potrošačkih materijala prema zahtevima ili DIN, ANSI, EN standardi. Imali smo pravi partner da nam pružimo sve vrste nerđajućih čelika.

Zahvaljujući našim naprednim tehnikama i opremi, imali smo potpune kompetencije da razvijemo proizvode visokih poteškoća, kao što su tanšani otkovci, složeni kovači, teški odkovci.

Osim površina za obradu, mi smo pogodili ostale površine, tako da su površine odljevaka od nerđajućeg čelika od nas veoma lepe.

Imali smo CNC obradne centre, CNC strugove i ostalu mašinsku opremu, tako da smo u mogućnosti da snabdevamo gotove odkovke od nerđajućeg čelika.


Da li ideš na specijalizovane dijelove za kovanje od nehrđajućeg čelika na veliko od jednog od vodećih proizvođača i isporučilaca Drop Forgings? Zatim možete odmah stupiti u kontakt sa našom tvornicom.

Hot Tags: Specijalni kovani delovi od nerđajućeg čelika, proizvođači, proizvođači, fabrika, veleprodaja, prilagođeni

Upit

You Might Also Like