Kovanje 904L nehrđajućeg čelika

Kovanje 904L nehrđajućeg čelika

Visoko teško kovanje od 904L super austenitnog nehrđajućeg čelika.

Detalji o proizvodu

Prednosti odkovka od nehrđajućeg čelika 904L:

JINLUN je imao odličnu opremu za kovanje, iskusni radnici bave se kovanjem od nehrđajućeg čelika 904L, prikladnom peći za grijanje nehrđajućeg čelika 904L.

Za većinu drugih proizvođača vrlo je teško krivotvoriti nehrđajući čelik 904L, 904L se lako koči prilikom kovanja. S dugogodišnjim iskustvom i naprednom tehnologijom, uspješno smo kovali puno nehrđajućih čelika od 904L, općenito, kovanje od 904L moramo pritisnuti 4-5 puta, to znači da kovanje treba vratiti u peć za grijanje 4-5 puta, za normalne nehrđajuće čelike potrebno je pritisnuti samo 2 puta najviše.

Domena proizvoda proizvoda :

Ovaj nehrđajući čelik 904L koji se široko koristi za vrste nafte i petrohemijske opreme, uređaje za skladištenje i transport vitriol ulja, uređaj za uklanjanje odsumporavanja dimnih gasova u postrojenju, sistem za obradu organske kiseline, opremu za obradu morske vode, izmjenjivač topline morske vode, opremu za papirnu industriju, opremu sa sumpornom kiselinom, oprema dušične kiseline, kiselina i farmaceutska industrija i druga hemijska oprema, posude pod pritiskom, oprema za hranu, centrifugalne mašine, reaktori itd.

Kvalitet :

Provjera kemijskih elemenata sirovina spektrometrom, otkrivanje oštećenja magnetskim prahom i ultrazvukom. Ultrazvučno ispitivanje nakon prethodno obrađene. Mjerenje veličine sirovih otkovaka po vrstama instrumenata.

Proizvodni kapacitet :

Oko 2.000ton godišnje, 3 tone u smjeni, 2 smjene dnevno.

Dodatne usluge :

Predobrada i CNC obrada u vlastitim radionicama. U našim tvornicama koje se bave toplinski tretmanom, koje su stručne na području rješenja grijanja za grijanje, Q + T, itd.


Hoćete li kupiti na veliko prilagođeno kovanje nehrđajućeg čelika 904l jednog od vodećih proizvođača i dobavljača nehrđajućeg čelika 904L? Tada možete odmah uspostaviti kontakt sa našom fabrikom.

Upit