Motorizovane velike frekvencije vretena mašine

Motorne vretenaste frekventne vretena mašine se široko koriste u CNC mašinama, mašinama za obradu, mašinama za obradu kalupa, mašinama za obradu drveta, mašinama za obradu drveta, centrifugalnim mašinama, mašinama za čaše, proizvodnjom četkica, bravarskim i drugim industrijama. Vretena motora karakterišu niska buka, mala ...

Detalji o proizvodu

Motorne vretenaste frekventne vretena mašine se široko koriste u CNC mašinama, mašinama za obradu, mašinama za obradu kalupa, mašinama za obradu drveta, mašinama za obradu drveta, centrifugalnim mašinama, mašinama za čaše, proizvodnjom četkica, bravarskim i drugim industrijama.

Vretena motora karakterišu niska buka, mala vibracija, velika obrtna snaga i stabilan rad, sa brzinom do 0.01-0.1 miliona obrtaja u minuti i snagom do 30kW.

Sa preciznom mašinskom opremom, naučnim i razumnim procesnim tehnologijama, naprednim metodama ispitivanja i tehnologijom sklapanja pada, zajedno sa visoko preciznim i brzim keramičkim kugličnim ležajevima, kompanija je snabdevala serije brze motore, Brzina motornih vretena za bušenje, glodanje, brušenje i rezbarenje.


Da li idete na veleprodaju prilagođene motorizovane vretenaste vretene mašine od jednog od vodećih proizvođača električnih mašina i dobavljača? Zatim možete odmah stupiti u kontakt sa našom tvornicom.

Hot Tags: Motorizovane velike brzine frekvencije mašina vretena dobavljači, proizvođači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni

Upit

You Might Also Like