Precizne investicije Izgubljene voske od inoxa

Tehnologija: Izgubljeni vosak. Nudimo vrste preciznih investicija izgubljenih voska od inoxa prema zahtjevima i zahtjevima kupca. Za nove proizvode potrebno je prvo napraviti alate za livenje i obrasce. Na raspolaganju su odlivci od nerđajućeg čelika, odlivci od ugljeničnog čelika i odlivci od legiranog čelika. Preciznost ...

Detalji o proizvodu

Tehnologija: Izgubljeni vosak. Nudimo vrste preciznih odlivaka prema crtežima i zahtevima kupca. Za nove proizvode potrebno je prvo napraviti alate za livenje i obrasce.

Na raspolaganju su odlivci od nerđajućeg čelika, odlivci od ugljeničnog čelika i odlivci od legiranog čelika. Precizna odlivaka se široko koriste za ventile, pumpe, metre, građevinske mašine, poljoprivredne mašine, hemijsku opremu, pomorsku opremu, podmornicu itd.

Materijalni kodovi od nas su 316L, 316, 304L, 304, 1.4301, 1.4404, 1.4408, 1.4432, C45, 42CrMo4, S355JR itd.

Generalno, takođe obrađujemo precizne odlivke u našoj CNC opremi.


Da li idete na veleprodaju prilagođene precizne investicije izgubljene voske od inoxa od jednog od vodećih proizvođača i ventilatora odlivaka / ventila? Zatim možete odmah stupiti u kontakt sa našom tvornicom.

Hot Tags: Precizne investicije izgubljene voske od inoxa odlivaka dobavljači, proizvođači, tvornice, veleprodaja, prilagođeni

Upit

You Might Also Like